Peakvision AB

www.peakvision.se

Peakvision AB är ett utbildningsföretag som drivs av Karolina Edler som är socionom med grundläggande psykoterapiutbildning – KBT (steg 1), Certifierad i Cognitive Psychological Coaching, utbildad MI-tränare, MI-handledare samt Mindfulnessinstruktör. Karolina är medlem i MINT (Motivational Interviewing Network of Trainers).

Peakvision erbjuder utbildningar och handledning i MI och coachande förhållningssätt för ledare och chefer och har flera års erfarenhet av utbildningar och föreläsningar i motiverande samtal.

Karolina Edler

Karolina är grundare av Peakvision och var en av de första med konceptet “MI baserad coachning”. Hon är idag en av de främsta i Sverige på MI baserad coachning och utbildar ledare och chefer i verksamheter inom landsting såsom fritidspedagoger och sjuksköterskor, socialtjänst och äldreomsorg. Hon har även flera års erfarenhet av coachning i idrottsvärlden och friskvårdsbranschen. 

Karolina är i grunden socionom med grundläggande psykoterapiutbildning – KBT (steg 1), Certifierad i Cognitive Psychological Coaching, utbildad MI-tränare, MI-handledare samt Mindfulnessinstruktör och även medlem i MINT (Motivational Interviewing Network of Trainers).

Karolina Edler är författare till böckerna Motiverande Samtal – Handbok för coacher och tränare inom idrotten (2015) -SISU Idrottsböcker och Motiverad till träning med MI som metod. (2017).

karolina